U bevindt zich hier: HomeAgenda

Agenda

Het CRK Fiducia neemt deel aan een groot passieconcert op 13 april 2019 in de Doelen te Rotterdam. Dit concert wordt verzorgd door 4 koren van dirigent Peter Burger welke voor die gelegenheid een groot samengesteld koor vormen van ca. 400 zangers. Tevens werken er, naast het mannenensemble “Cantare” uit Woudenberg, diverse solisten en musici mee en maken zo dit passieconcert compleet. Een geweldige ervaring om te zingen met 400 zangers in een prachtige setting in de Doelen te Rotterdam o.l.v. de gepassioneerde dirigent Peter Burger.

 

Het CRK Fiducia uit Ede is een van de deelnemende koren en biedt zangers en zangeressen de mogelijkheid hieraan deel te nemen op projectbasis. Deelname kost €75,00 euro voor het gehele project, incl. muziek, bijwonen repetities en eventuele extra repetitiedagen elders in het land. Het is van belang dat de wekelijkse repetities in de aanloop naar het concert zo veel mogelijk kunnen worden bijgewoond. De repetities hiervoor worden gehouden op de woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Bethelkerk aan de Jan Th. Tooroplaan 133 6717 KD Ede.

 

Aanmelding kan via de site www.fiducia-ede.nl, of bij het secretariaat:

Tjalling Norder Telefoon: 0318-620705, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

U bent van harte welkom, en misschien is het enthousiasme wel zo groot dat u lid wilt worden van het koor. Natuurlijk is dit mogelijk. Het koor heeft 63 leden en organiseert en werkt een aantal keren per jaar mee aan concerten in Ede of elders in de omgeving. Zoals al eerder vermeld wordt er wekelijks gerepeteerd op de woensdagavond o.l.v. de dirigent Peter Burger. Er wordt tevens aandacht besteed aan stemvorming en zijn er andere, niet altijd zanggerelateerde activiteiten.

Kortom, een fantastisch koor waar u, ook op projectbasis, zich thuis zult voelen. U bent  van harte welkom!!

Social Media
Facebook
Twitter

De basis van Fiducia en haar repertoire is een Christelijke geloofsovertuiging. Het koor staat onder leiding van Peter Burger en heeft op dit moment ruim 65 leden. We nodigen u van harte uit een concert bij te wonen of lid te worden van ons koor.