U bevindt zich hier: HomeConcertinformatieBezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Kerstconcert in de Oude Kerk te Ede op donderdag 13 december 2018

 

Uitvoerenden: Chr. Regiokoor “Fiducia” uit Ede

Medewerkenden:

Lianne Laurens dwarsfluit, Robert Molenaar Tenor, Jan Lenselink Vleugel, Kees de Bruin orgel en het strijkensemble “Che Vanno”. Het geheel staat onder leiding van dirigent Peter Burger.

 

Op donderdag 13 december zal in de mooie Oude Kerk te Ede het jaarlijkse kerstconcert plaatsvinden door het Chr. Regiokoor Fiducia Ede.

De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang en ook de medewerkende solisten en musici zijn druk met het instuderen van mooie bijzondere kerstmuziek. De uitvoering bestaat grotendeels uit muziek welk is geschreven door Tom Fetke met teksten van Gerko Guyt aangevuld met delen uit het oratorium “Een nieuw begin” van Johan Bredewout. Mooie, niet direct zo maar voor de hand liggende muziek met als thema Een groot en machtig wonder, Het gehele concert staat onder leiding van dirigent Peter Burger. Hij heeft op basis van dit gegeven een mooi programma samengesteld waarin ook ruimte is gemaakt voor verbindende teksten, mooie toepasselijke solo’s door Robert Molenaar gezongen en instrumentale intermezzo’s door de medewerkende musici. Kortom een niet alledaags kerstconcert waar je gewoon bij wilt zijn.

 

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de Oude Kerk is om 19.30 uur open.

Meer informatie? Kijk op www.fiducia-ede.nl  Toegangsprijs €12,50. 

In de voorverkoop bij Eijgenraam mannenmode aan de Brinkstraat 7 te Bennekom, Hardeman boekhandel aan het Maandereind 10a te Ede en via de site van Fiducia is de toegangsprijs €10,00. 

 

Social Media
Facebook
Twitter

De basis van Fiducia en haar repertoire is een Christelijke geloofsovertuiging. Het koor staat onder leiding van Peter Burger en heeft op dit moment ruim 65 leden. We nodigen u van harte uit een concert bij te wonen of lid te worden van ons koor.