U bevindt zich hier: HomeConcertinformatieBezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Passie-en Paasconcert in de Oude Kerk te Ede op woensdag 28 maart 2018

Het is al bijna traditie geworden dat het Chr. Regiokoor “Fiducia” elk jaar een geweldig Passie- Paasconcert uitvoert. Deze keer vindt het plaats op woensdag 28 maart a.s. in de mooie Oude Kerk te Ede.

De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang en ook de medewerkende solisten zijn druk met het instuderen van deze mooie Passie en Paasmuziek. De uitvoering bestaat voor een groot deel uit de Passie-Paascantate “Van liefde ongekend” van Johan Bredewout. Door de dirigent, Peter Burger, is op basis hiervan een heel mooi programma samengesteld waarin ook ruimte is gemaakt voor mooie toepasselijke  werken van J.M.Martin gearrangeerd door de dirigent Peter Burger.

Medewerking zal worden verleend door Tineke Roseboom sopraan, André van Vliet orgel, Jaap Kramer vleugel en solozang en Diana Abspoel hobo. Ook zal het strijk-ensemble “Che Vanno” deel uitmaken van de begeleiding. Het geheel staat onder leiding van dirigent Peter Burger.

Tineke Roseboom zal naast de medewerking aan de koorwerken, ook enkele solo’s zingen en samen met Jaap Kramer ook een tweetal duetten ten gehore brengen. Kortom, een mooi samengesteld programma waar je gewoon bij wilt zijn.

 

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de Oude Kerk is om 19.30 uur open.

Meer informatie? Kijk op www.fiducia-ede.nl  Toegangsprijs €15,00.  

In de voorverkoop bij Eijgenraam mannenmode aan de Brinkstraat 7 te Bennekom, Hardeman boekhandel aan het Maandereind 10a te Ede en via de site van Fiducia is de toegangsprijs €12,50. 

Social Media
Facebook
Twitter

De basis van Fiducia en haar repertoire is een Christelijke geloofsovertuiging. Het koor staat onder leiding van Peter Burger en heeft op dit moment ruim 65 leden. We nodigen u van harte uit een concert bij te wonen of lid te worden van ons koor.