U bevindt zich hier: HomeDeelnemenLid worden van Fiducia

Lid worden van Fiducia

Als koor zijn we altijd blij met nieuwe leden. Fiducia-Ede zingt muziekstukken van bekende en minder bekende componisten uit vele muziekstijlen. Ons dynamische repertoire spreekt jong én oud aan. U bent van harte welkom op onze repetitieavonden. Op woensdagavond repeteren wij om ons voor te bereiden op concerten en voor de enkele keer dat wij medewerking verlenen aan een kerkdienst. Ook al heeft u nooit in een koor gezongen maar wilt het wel eens proberen, komt dan gerust eens vrijblijvend kijken.

 

Op uw eerste avond wordt u gastvrij ontvangen door onze gastvrouw of -heer. U krijgt een tijdelijke plaats toegewezen voor deze avond. De plaats is natuurlijk afhankelijk van uw stemsoort. Tijdens de pauze krijgt u een lekker kopje koffie of thee aangeboden door het bestuur van  Fiducia-Ede. Zing lekker mee met uw buurman of -vrouw. Ervaring is namelijk de beste leermeester, dat geldt ook voor zingen.

Locatie: een zaal van de Bethelkerk, J.Th. Tooroplaan 133 te Ede (woensdagavond 19.45 uur)

Social Media
Facebook
Twitter

De basis van Fiducia en haar repertoire is een Christelijke geloofsovertuiging. Het koor staat onder leiding van Peter Burger en heeft op dit moment ruim 65 leden. We nodigen u van harte uit een concert bij te wonen of lid te worden van ons koor.